Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på rundt våre produkter eller kolleksjoner? Eller kanskje du har spørsmål rundt frakt eller returer? Her har vi samlet de spørsmålene vi ofte får, slik at du enkelt kan finne svaret på dem. Dersom du har andre spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss på post@aapw.no.

Produktveiledning

Vår Valle-kolleksjon har blitt veldig populær blant håndverkere, mye på grunn den uslåelige komforten som 4-veis stretch gir. Her finner du alt fra bukser og jakker til plagg til vinterbekledning.  Les mer om fordelene med stretch eller se vår Valle-kolleksjon.

Da anbefaler vi at du tar en titt på våre Multinorm-kolleksjoner: Multi Plus EXT, Multi Plus, Aksla eller El-line.

Vi har noen som er sertifisert i henhold til ISO 14116 Begrenset flammespredning. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vi har flere kolleksjoner med plagg til varme sommerdager. Valle har shorts, t-skjorte, trøyer og ¾ bukse, mens Dovre-kolleksjonen har en shorts med stretch og 24t synlighet. Du finner også trøyer og t-skjorte i Multi Plus-serien.

Vi har flere plagg som kategoriseres som Multinorm, og dermed har flere sertifiseringer. Muli Plus EXT er den nyeste, og kombinerer avansert beskyttelse og god stretch. Aksla er også et godt alternativ for mange av våre kunder.

Det er mulig plagget du har er utgått, eller at vi kun har det i vår B2B-portal. Ta kontakt med post@aapw.no, så hjelper vi deg.

Sertifiseringer og klassifiseringer

Dette er avhengig av arbeids- og oppdragstype. Enkelte jobber steder hvor det ikke er spesielle krav til beskyttelse, mens andre trenger plagg som er Multinorm med avansert beskyttelse mot for eksempel varme/flammer, lysbuer og antistat. Her må du finne ut hva som gjelder for din arbeidsplass, og deretter finne plagg som oppfyller eventuelle krav.

Drifstansvarlig og/eller HMS-leder skal kunne gi klare svar på hvilke sertifiseringer og beskyttelsesnivå den enkelte ansatte skal ha.

Du finner mer informasjon om sertifiseringene som gjelder våre plagg i vår sertifiseringsoversikt.

Du ser symbolene for de ulike normene på utsiden av plagget (synlige ikoner). På innsiden av plagget finner du mer detaljer rundt beskyttelsesnivået.

Dette er betegnelser som brukes når det er snakk om synlig bekledning sertifisert i henhold til ISO 20471. Den standarden deler også plaggene inn i tre klasser basert på vernenivå, der klasse 1 har lavest synlighet og klasse 3 gir høyest grad av synlighet.

Vil du vite mer om kravene for de ulike klassene? Les mer på vår side om 24t synlighet.

Plagg som gir 24t synlighet, har en kombinasjon av refleks og fluoriserende materialer, og sørger dermed for at du er synlig fra alle vinkler – både på natten og på dagtid.

For mer informasjon, sjekk ut vår side om 24t synlighet.

Handle fra Strakofa

Nei, du trenger ikke en konto for å handle i nettbutikken.

Det enkleste er å ta kontakt med våre selgere på post@aapw.no, så hjelper de deg.

Kort vil ofte bli belastet samtidig som kjøpet blir gjennomført, eller innen 1-3 virkedager. I tillegg kan du betale med Vipps og Klarna.

Frakt og levering 

Vi sender pakker fra vårt lager på hverdager (mandag – fredag). Vi bruker Bring, og transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av hvor du bor.

Les mer om frakt og levering.

Det varierer basert på hvor vi har forhandlere. Ta kontakt med oss på post@aapw.no, så kan vi se hvilke muligheter vi har i nærheten av der du bor.

Det er fri frakt på ordrer over 500 kr. Fraktkostnaden er 99 kr for bestillinger under 500 kr.

Les mer om frakt og levering.

Retur og reklamasjoner

Plagg kan returneres dersom det er i original emballasje og ubrukt. Bruk vedlagt returlapp og fyll ut returskjema. Vi krediterer varen ved mottak, så du må legge inn ny ordre på ønsket størrelse.

Les mer om bytte og retur.

Reklamasjon på varer kjøpt hos en forhandler, må rettes direkte til forhandler. Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt i vår nettbutikk, kan du enkelt kontakte oss på post@aapw.no, så hjelper vi deg.

Les mer om retur og reklamasjon.

Du kan returnere varen(e) innen 14 dager fra kjøpsdato og få full refusjon.. Du må betale returfrakt selv, og vi tar kun produkter i retur hvis de er ubrukt og prislappene fortsatt henger på. Produktene må også være i original stand og forpakning.

Last ned returskjema og les mer om kravene for plagg som returneres i vår retur policy.

Annet

Ta kontakt med oss på post@aapw.no.