Stretch

Dagene der arbeidstøyet gjør enkelte oppgaver ubehagelige å gjennomføre er over. Plagg med stretch gjør at man kan krype langs gulvet, klatre i stiger og strekke seg høyt, uten at de begrenser bevegeligheten.

Våre kolleksjoner med 4-veis stretch

For en bedre arbeidshverdag med maksimal fleksibilitet, bevegelighet og komfort.

Stretch - Synlig

Mye refleks og fluoriserende materiale skal ikke gå på kompromiss med kvalitet og komfort.

Stretch – Håndverk

Plagg med stretch sitter komfortabelt hele dagen – uansett arbeidsstilling.

Stretch – Multinorm 

Kolleksjoner som kombinerer avansert beskyttelse og god stretch.

Økt synlighet og komfort

For de som jobber på risikofylte arbeidsplasser innen bygg og anlegg, er det svært viktig å være synlig. Flere oppdrag krever synlig arbeidsbekledning – selv midt på lyse dagen.

Vår Dovre-serie er derfor godt egnet for de som ikke trenger avansert vernebekledning, men likevel må ha 24t synlighet. Plaggene er i tillegg produsert med 4-veis stretch for økt komfort og fleksibilitet.

– Trenden innenfor arbeidsbekledning er å hente egenskaper og inspirasjon fra fritidsmarkedet. Kunden krever mer komfort til sine arbeidsklær enn tidligere, og plaggene skal ikke være en «hindring» i jobben som skal utføres. Egenskapen i tekstilets 4-veis stretch, gjør at klærne sitter godt på kroppen og samtidig utvider seg i takt med bevegelsene dine. Med «komfort» som Strakofas DNA, var det å få utviklet en synlig stretch kolleksjon en høy prioritet innenfor vår designstrategi, sier Åslaug Bjørnevik Istad, Head of Design & Innovation i Aalesund Protective Wear.

Egen serie for håndverkere

Det viktigste med arbeidsklær, er at de beskytter. Men stadig flere setter krav til komfort og fleksibilitet når de velger plagg – også håndverkere.

– Vi etterlyste bevegelige klær som er litt mer som en turbukse. Gjennom arbeidsdagen klatrer vi mye i stige og stillas, så vi var litt vare på om det som fantes av stretch på markedet ville tåle påkjenningen av det røffe klimaet på Vestlandet, sier Mathias Mork.

Han jobber i Snikkergutane, og har fått teste vår Valle-kolleksjon med 4-veis stretch. Den finnes i alt fra bukse og jakke til vinterdress.

Nyttig Tips

Juster og tilpass! Valle buksene har 5 cm ekstra benlengde gjemt i sømmen på buksekanten. Du kan enkelt sprette opp og forlenge buksen.

Snikkergutane

Spørsmål?

Ta kontakt med oss for hjelp eller bestilling av produkter til din bedrift.