Ønsker du å bytte et plagg til en annen størrelse eller returnere en vare? Eller har du behov for å reklamere på en vare? Her finner du alt du trenger å vite! 

Bytte og retur

Du kan returnere varen(e) innen 14 dager fra kjøpsdato og få full refusjon. Hvor lang tid det tar før du får pengene tilbake, avhenger av betalingsmetode: 

  • Har du betalt med kort, vil du få beløpet refundert innen 7-10 virkedager etter at varen du sendte inn er mottatt.  
  • Dersom du har brukt Klarna som betalingsmåte, vil det som regel ta 2-5 virkedager for dem å behandle tilbakebetalingen din. De ser da hvilket av Klarnas betalingsalternativer du har valgt (direkte kortbetaling, faktura eller delbetaling), og tar saken videre derfra.  
  • Betalte du med Vipps, kan det ta 5-10 virkedager før du har fått pengene tilbake på konto.

Returfrakt må du betale selv.

Vi tar kun produkt i retur hvis de er i original stand og forpakning. Varen(e) som returneres må være ubrukt, uten skader og alle hangtags må sitte på plagget. Dersom varen kommer i en emballasje (pose), skal også denne følge med i returen. Er varen plombert, skal plomberingen fremdeles sitte i varen ved retur. 

Varer som blir sendt med ødelagt emballasje eller i feil forpakning blir ikke godtatt. Det samme gjelder varer som krever behandling før vi kan selge dem på nytt. I slike tilfeller vil varene bli sendt tilbake til deg, på din regning og risiko.

Vil du endre størrelse på produktet må du sende det i retur, og deretter legge inn ny bestilling på ønsket vare.

Hvis returen skyldes en feil fra vår side (for eksempel at vi har sendt feil størrelse), vil du selvfølgelig få pengene tilbake og vi betaler frakten.

Returskjema

Det skal ligge et returskjema i pakken du fikk fra oss, men dersom du trenger nytt kan du laste ned returskjema her.  

Reklamasjon 

Reklamasjon på varer kjøpt hos en av våre forhandlere må rettes direkte til forhandler.

Hvis du ønsker å reklamere på en vare du har kjøpt i nettbutikken vår, kan du enkelt kontakte oss på post@aapw.no, så hjelper vi deg.

Det er ikke mulig å reklamere på en vare dersom feilen har oppstått på grunn av feil bruk, vask eller vedlikehold.