Godkjent av dere

Siden Strakofa Konfeksjonsfabrikk ble etablert i 1935, har vi jobbet for å utvikle arbeidsbekledning til dere som bygger Norge. Gjennom plagg som beskytter, er vi der ute sammen med dere. I regn og vind. I snø og dårlig lys. Og på de varme sommerdagene.

Vi er der for å gjøre det enklere å jobbe under press, samtidig som vi bidrar til at dere kommer dere trygt hjem. En viktig del av vår jobb, er å sørge for at dere er synlige – både på arbeidsplassen og i historiene vi forteller. For det er ikke vi som vet best. Det er dere som vet hva som kreves for å være trygge på jobb, og det er dere som skal godkjenne oss.

Våre mest populære kolleksjoner

Multi Plus EXT

Strakofa er først på markedet med multisertifiserte verneklær der både Cordura®-fiberteknologi og stretch er en del av funksjonaliteten til plaggene.

Valle

Dette er en kolleksjon spesielt utviklet for håndverkere. Plaggene har god stretch og sitter komfortabelt hele dagen – uansett arbeidsstilling.

Dovre

Utviklet for dere som jobber langs veier eller på travle anleggsområder. Kolleksjonen er laget i et stretch-materiale for maksimal komfort.

Egenskapene som kjennetegner våre plagg

For bedrifter

B2B-portal

Strakofa er en del av Aalesund Protective Wear, og som bedriftskunde kan du handle i B2B-portalen på vår felles nettside.

Spørsmål?

Ønsker du å bli bedriftskunde, eller har du andre spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg.