Stretch

Dagene der arbeidstøyet gjør enkelte oppgaver ubehagelige å gjennomføre er over. Plagg med stretch gjør at man kan krype langs gulvet, klatre i stiger og strekke seg høyt, uten at de begrenser bevegeligheten.

Våre kolleksjoner med 4-veis stretch

For en bedre arbeidshverdag med maksimal fleksibilitet, bevegelighet og komfort.

24t synlighet og stretch

Refleks og fluoriserende materiale skal ikke gå på bekostning av kvalitet og komfort.

Arbeidstøy for håndverkere

Plagg med stretch sitter komfortabelt hele dagen – uansett arbeidsstilling.

Multisertifisert og komfortabelt

Kolleksjoner som kombinerer avansert beskyttelse og god stretch.

Økt synlighet og komfort

For de som jobber på risikofylte arbeidsplasser innen bygg og anlegg, er det svært viktig å være synlig. Flere oppdrag krever synlig arbeidsbekledning – selv midt på lyse dagen.

Vår Dovre-serie er derfor godt egnet for de som ikke trenger avansert vernebekledning, men likevel må ha 24t synlighet. Plaggene er i tillegg produsert med 4-veis stretch for økt komfort og fleksibilitet.

– Trenden innenfor arbeidsbekledning er å hente egenskaper og inspirasjon fra fritidsmarkedet. Kunden krever mer komfort til sine arbeidsklær enn tidligere, og plaggene skal ikke være en «hindring» i jobben som skal utføres. Egenskapen i tekstilets 4-veis stretch, gjør at klærne sitter godt på kroppen og samtidig utvider seg i takt med bevegelsene dine. Med «komfort» som Strakofas DNA, var det å få utviklet en synlig stretch kolleksjon en høy prioritet innenfor vår designstrategi, sier Åslaug Bjørnevik Istad, Head of Design & Innovation i Aalesund Protective Wear.

Egen serie for håndverkere

Det viktigste med arbeidsklær, er at de beskytter. Men stadig flere setter krav til komfort og fleksibilitet når de velger plagg – også håndverkere.

– Vi etterlyste bevegelige klær som er litt mer som en turbukse. Gjennom arbeidsdagen klatrer vi mye i stige og stillas, så vi var litt vare på om det som fantes av stretch på markedet ville tåle påkjenningen av det røffe klimaet på Vestlandet, sier Mathias Mork.

Han jobber i Snikkergutane, og har fått teste vår Valle-kolleksjon med 4-veis stretch. Den finnes i alt fra bukse og jakke til vinterdress.

Nyttig tips

Buksene i Valle-serien har 5 cm ekstra benlengde gjemt i sømmen i buksekanten. Du kan enkelt sprette opp og forlenge buksen.

Snikkergutane

Spørsmål?

Ta kontakt med oss for hjelp eller bestilling av produkter til din bedrift.

Les mer

Synlighet

Jobber du på en stor byggeplass med mye trafikk, eller kanskje dine ansatte jobber langs en vei? Da er det viktig med riktig bruk av synlighetstøy.

Les artikkel

Multinorm

Vårt sortiment består av en rekke Multinorm-produkter som er spesielt designet for å beskytte mot flere elementer, som for eksempel flammer, lysbuer og antistat.

Les artikkel

Sertifiseringer

I våre kolleksjoner finner du flere plagg som er sertifisert
i henhold til vanlige normer i bransjen. Her finner du en oversikt over sertifiseringene og kravene til plaggene.

Se oversikten