Synlige arbeidsklær med 4-veis stretch

Synlige arbeidsklær med 4-veis stretch

Har du ikke kjent forskjellen på 2- og 4-veis stretch? Da bør du lese videre, spesielt hvis du har behov for synlig arbeidsbekledning!
Stretch er synonymt med moderne arbeidstøy Leser Synlige arbeidsklær med 4-veis stretch 2 minutter Neste Multi Plus EXT

Mange av våre kunder har allerede tatt i bruk Valle-serien med samme stretch-kvalitet, og tilbakemeldingene har vært gode. De er fornøyde med både design, passform og komfort. Vi er derfor glade for å kunne tilby synlig arbeidsbekledning i den samme gode kvaliteten.

Gjør det enklere å bli sett

Synlighet er et krav på mange arbeidsplasser, spesielt når arbeidet foregår i høyrisikoområder med mye trafikk eller på steder med lite lys. Da er det svært viktig å være synlig 24/7 – og det blir du med Dovre.

Serien passer perfekt for de som jobber innen bygg-, vei og anlegg, samt forskjellige typer industriarbeid og flere transportyrker. Med synlig arbeidstøy vil du alltid bli sett, selv om ikke du ser alt som skjer rundt deg. 

Stretch –  den nye bransjestandarden?

Selv om sikkerhet har høyeste prioritering i bransjer med krevende arbeidsforhold, er komfort høyt på listen over viktige faktorer når arbeidsklær skal velges. Arbeidsklær skal se mer ut som fritidsklær, selv om de må tåle påkjenningene de utsettes for. Derfor har vi utviklet Dovre-serien i 4-veis stretch.

Stretch betyr i korte trekk at klærne er produsert med et elastisk stoff, der viskose og elastan er mest brukt i arbeidstøy. Det brukes også ofte i sportsklær og militærbekledning.

Plagg med stretch produseres 2- eller 4-veis stretch, alt etter hva de skal brukes til. Materialet kan også kombineres med for eksempel nylon (Cordura) eller bomull, og arbeidsklærne blir da både slitesterke, behagelige og energibesparende.