Multi Plus EXT

Multi Plus EXT

Strakofa er først på markedet med multisertifiserte verneklær der både Cordura®-fiberteknologi og stretch er en del av funksjonaliteten til plaggene.

Den nye serien er skapt for å tåle røffe omgivelser og daglig slitasje – uten at det påvirker de beskyttende egenskapene.

Multisertifisert beskyttelse og ekstrem slitestyrke

Plaggene i Multi Plus EXT-kolleksjonen kombinerer markedets mest avanserte beskyttelse med den høyest tilgjengelige slitestyrken. De er blant annet sertifisert som flammehemmende og antistatisk, og er laget med 2-veis stretch for økt komfort.

– Det er en vinnende produktserie der sikkerhet og slitestyrke ikke går på kompromiss med bevegelighet, funksjonalitet og komfort, sier Åslaug Bjørnevik Istad, Design & Innovation Manager.   

Utviklet med Daletec og Cordura®-fiberteknologi

Serien er utviklet i samarbeid med Daletec og Invista, som er leverandør av en slitesterk metervare med Cordura®-fiberteknologi.

Cordura® har patent på en unik kombinasjon av fiber og veving som gjør metervaren veldig sterk. Stoffet er også det første flammehemmende produktet i verden som har oppnådd Cordura®-sertifikat, og Daletec har mottatt en internasjonal pris for denne innovasjonen innen arbeidstøy.

Godkjent av dere

For oss i Strakofa er arbeidstøy mer enn beskyttelse. Våre produkter er derfor utviklet i tett samarbeid med ulike testpiloter som arbeider innenfor håndverk, vei- og anlegg og energisektoren. Tilbakemeldingene vi får fra dem, er helt nødvendig for at vi skal klare å utvikle arbeidstøy som oppfyller kravene som arbeidsforholdene krever.

En av våre testpiloter er Eirik Leander Kipperberg. Han jobber som energimontør for Nordvestnett og vet godt hva som kreves av arbeidstøy. Eirik har vært med i hele produktutviklingsprosessen og testet produktene over en lengre periode.

– Jeg er utrolig imponert over både funksjonaliteten og slitestyrken på denne serien. Klærne blir hardt brukt og de tåler det uten å få hull og skader. Jeg mener det er arbeidsklær alle burde hatt på arbeidsplassen, sier han.

Sertifiseringer for Multi Plus EXT

Kolleksjonen består av en jakke og ulike bukser, der noen av buksene har avtagbare verktøylommer.

Plaggene i serien Multi Plus EXT har følgende sertifiseringer: 

  • EN ISO 20471 Høy synlighet.
  • EN ISO 11612 Beskyttelse mot varme og flammer (A1-B1-C1-F1).
  • EN 61482-2 Beskyttelse mot termiske farer forbundet med en elektrisk lysbue.
  • EN 1149-5 Elektrostatiske egenskaper.
  • EN 13034 Begrenset beskyttelse mot flytende kjemikalier.
  • EN ISO 11611 Sveising og beslektede prosesser.