Nøkkelen til komfortable arbeidsdager

Nøkkelen til komfortable arbeidsdager

Stadig flere stiller krav til passform og bevegelsesfrihet når de velger arbeidsklær – også håndverkere. Derfor har vi en helt egen kolleksjon for dem, og den er blant annet brukt av Snikkergutane. Her blir vi bedre kjent med formann John Erik Viset, samtidig som vi får høre hvorfor de bruker vår Valle-kolleksjon.

Da John Erik begynte å jobbe i Snikkergutane i 2018, hadde han ingen formell utdannelse innen tømrerfaget. Han hadde likevel vurdert å gå den veien på videregående og interessen for faget var stor.

– Det var naturligvis utfordrende, og læringskurven har vært bratt. Men det har også vært veldig lærerikt, og de siste årene har jeg steget i gradene. Nå jobber jeg som formann, forteller John Erik.

Realiserer boligdrømmer

Snikkergutane er et byggefirma fra Ålesund som gjør alt fra inspeksjon og befaring til renovering og påbygg. I tillegg hjelper de andre Sunnmøringer med å bygge drømmehuset.

– Det er selvfølgelig en spesiell følelse. De setter jo sin tillit til oss og vi har, bokstavelig talt, deres boligdrøm i hendene. I tillegg er det å bygge eller restaurere et hus en viktig milepæl i livet til våre kunder. Derfor er det viktig for oss at byggeprosessen går knirkefritt, og at resultatet lever opp til forventningene, sier han.

Fleksibilitet er avgjørende

Som formann og tømrer har John Erik varierte arbeidsdager. Noen dager sitter han på kontoret og tar unna papirarbeid eller møter kunder, mens andre dager er han ute og snekrer. Når han og kollegene er på byggeplassen, er de stort sett i bevegelse hele dagen.

– Arbeidstøyet har mye å si for vår hverdag. Vi jobber i mange forskjellige stillinger, og noen kan også være ganske «knotete». Så det er viktig for oss at plaggene er lette og bevegelige, slik at de gjør hverdagen enklere.

Tømrere gjør alt fra å krype langs gulvet og sitte på knær, til å reise vegger, klatre i stiger og jobbe på taket – og disse arbeidsoppgavene setter føringer for hvilke plagg de bruker.

– Jeg liker passformen til Valle-serien veldig godt. Noe av det beste er at buksene har 4-veis stretch, samt Cordura-forsterkninger på utsatte områder, sier John Erik.

Han legger til: – For oss er det også en fordel at verktøylommene er avtagbare. Vi er ofte ute i dårlig vær, og vi kombinerer ofte regntøy med verktøyvest. Så når vi tar av verktøylommene blir arbeidsbuksen mer komfortabel under regnbuksen.

Valle jakke
Valle jakke
Tilbud2.464 kr
Valle bukse med avtagbare verktøylommer
Valle bukse med avtagbare verktøylommer
Tilbud2.439 kr

Valle – godkjent av Snikkergutane

John Erik forteller at Snikkergutane har en stor garderobe med arbeidstøy til all slags vær, fra kalde vinterdager til solskinnsdager på sommeren. Den inkluderer flere av bestselgerne fra vår Valle-serie.

– Favoritten på vinteren er så klart vinterjakken. Og når sommeren på Sunnmøre først byr på finvær, bruker jeg mest t-skjorten og shortsen.

Produkter med stretch

Plagg med stretch gjør at man kan krype langs gulvet, klatre i stiger og strekke seg høyt, uten at de begrenser bevegeligheten.