Bli klar for kalde arbeidsdager med Valle vinter

Bli klar for kalde arbeidsdager med Valle vinter

De første produktene i Valle-serien tok markedet med storm. Nå er kolleksjonen utvidet med isolerende plagg.
Leser Bli klar for kalde arbeidsdager med Valle vinter 2 minutter Neste Stretch er synonymt med moderne arbeidstøy

Det som kjennetegner Valle-serien, er at den kombinerer passformen til tur- og fritidsklær med bevegelsesfrihet og komfort. Håndverkere og entreprenører setter stadig høyere krav til arbeidstøy, og «stretch» har blitt enda viktigere. Derfor er Valle-plaggene utviklet med 4-veis stretch.

Fra før har serien arbeidsbukser til menn og kvinner, samt trøyer, t-skjorter og jakker. Nå er kolleksjonen utvidet med vinterbukse, vinterjakke og vinterdress.

Bygger videre på suksessen

Valle vinter er utviklet etter de samme prinsippene som serien er kjent for, nemlig fokus på passform, komfort og slitestyrke. Den største forskjellen, er PrimaLoft®-teknologien som holder deg varm på kalde vinterdager.

Materialet er lett i vekt og har svært gode varmeegenskaper i forhold til tykkelsen på fôret. Det gjør at klærne ikke er store og klumpete, noe som gjør det enkelt å bevege seg i dem.  

Fordeler med Valle vinter: 

  • Svært gode varmeegenskaper med PrimaLoft® 
  • Vind- og vanntett, med vannsøyle på 20 000 mm 
  • Lett og komfortabel på kroppen 
  • Pustende stoffkvalitet 
  • Formsydd passform 
  • God rive- og slitestyrke med Cordura®-forsterkning på utsatte områder

Hvorfor er komfort så viktig?  

Suksessen til vår- og sommerplaggene i Valle-serien er et klart tegn på at mange har savnet arbeidsklær som ikke bare beskyttet. Håndverkere ønsker noe som både ser og føles bra ut.

Slik var det også for gjengen i Snikkergutane når de startet eget snekkerfirma. De ønsket mer kontroll over sin egen arbeidshverdag, og en del av den kontrollen handlet om å bestemme hva de ønsket å ha på seg.

Vi har tatt en prat med dem for å finne ut hvorfor. Svaret kan du lese i intervjuet med Mathias Mork.