STRAKOFA - SIDEN 1935

Helt siden 1935 har Strakofa produsert arbeidsklær tilpasset et røft vestlandsklima, og nå som vi gjør en oppussing av vår egen merkevare, har det blitt enda mer klart for oss hvorfor vi gjør nettopp dette.  Opprinnelsen fra Stranda Konfeksjonsfabrikk har gitt oss 80 års testing og erfaring, og du har fortalt oss at det viktigste for deg er å kunne stole på utstyret ditt.  

Vi gjør det nemlig for dere, våre kjære arbeidere. Dere som bygger broer, trekker kabler i master og reiser monumenter som vil bestå. Dere håndverkere som jobber ute i minusgrader for å bygge hus, som fikser usynlige rørsystemer i hjemmene våre og som styrer gravemaskiner med kirurgisk presisjon.

Vårt arbeid er en heder til dere som bygger Norge.

Vår hovedoppgave er å skape trygghet. Hver dag skal vi være der ute sammen med dere, gjennom arbeidspåkledning som beskytter, varmer og gjør det enklere å jobbe under press. En stor del av dette ansvaret handler om å gjøre dere enda mer synlige, både på arbeidsplassen og i historiene vi forteller i våre kanaler.

Vi ser dere og vi lytter til dere. Vi tar til oss tilbakemeldinger fra felten og implementerer dem i vår prosess. For når det kommer til våre produkter, er det ikke vi som vet best.

Det er ikke vi som skal bruke arbeidstøyet gjennom en hel dag med påkjenninger. Det er ikke vi som foretrekker borrelås fremfor knapper, og sidelommer som er store nok til å holde både en kniv og en tommestokk. Det er ikke vi som er autoriteten som skal godkjenne produktet, uten at dere har noe dere skulle sagt.

Det er dere som skal godkjenne oss .

Etter produksjonen og alle sertifiseringene, er det dere som til syvende og sist bestemmer om vi er gode nok. Vårt største ønske er derfor at vi skal komme sammen og spille på lag, for vi må jobbe sammen hvis vi skal gjenoppbygge den nasjonale stoltheten til realfagene, de tradisjonelle håndverksyrkene som altfor lenge har blitt oversett i vår kultur. Og det er bare sammen med dere, våre kjære arbeidere, at vi kan fortsette med det vi har holdt på med siden 1935.

Vår historie

1935

Det startet i 1868 med Theodor Olsen. Bergen var sølvbyen fremfor noen, og på den tiden fantes det like mange sølvsmeder her, som i landet forøvrig.