3 grunner til å velge Multi Plus EXT

3 grunner til å velge Multi Plus EXT

Har du en jobb som krever beskyttelse mot ytre påvirkninger som statisk elektrisitet og lysbue, samtidig som den innebærer mye bevegelse gjennom dagen? Da kan Multi Plus EXT være serien for deg!

For mange er riktig valg av arbeidstøy avgjørende for sikkerhet på jobb. Våre multinorm produkter er utviklet i samarbeid med testbrukere, og brukes av alt fra industriarbeidere til energimontører og de som jobber offshore. Med Multi Plus EXT var vi også først på markedet med vernebekledning som kombinerer både Cordura®-fiberteknologi og stretch.

Kolleksjonen er skapt for å tåle arbeidshverdager i røffe omgivelser og daglig slitasje, og dette er tre av de viktigste egenskapene til Multi Plus EXT.

1. Ekstremt slitesterke produkter

Plaggene i Multi Plus EXT-kolleksjonen har en Martindale-score på 180 000, noe som gjør at de har ekstremt god slitestyrke.

Serien er utviklet i samarbeid med Daletec og Invista, som er leverandør av en metervare med Cordura®-fiberteknologi. Den har en unik kombinasjon av fiber og veving, og det er denne som gjør materialet veldig sterkt.

2. God stretch

Når man har en fysisk krevende jobb, er det viktig at arbeidstøyet ikke begrenser bevegeligheten. For at sikkerhet og slitestyrke ikke skal gå på bekostning av komfort, er Multi Plus EXT laget med 2-veis stretch.

3. Egne produkter for damer

Stadig flere kvinner velger yrker innen kraft- og energisektorene, og Multi Plus EXT har derfor både jakke og bukser til dame. Arbeidsbuksene kommer i klasse 1 og 2, og har varianter med og uten verktøylommer.

Bli bedriftskunde

Ønsker du å bli bedriftskunde, eller har du andre spørsmål? Ta kontakt, så hjelper vi deg.