Nyhet! Synlig 4-veis stretch med Cordura

Når komfort og sikkerhet samarbeider godt

Nyhet! Synlig 4-veis stretch med Cordura


Vi lanserer nå Dovre serien i 4-veis stretch med 24t synlighet. Har du ikke kjent forskjellen på 2 og 4-veis stretch? Mange av våre kunder har allerede tatt i bruk vår Valle serie i samme stretchkvalitet og er ekstremt fornøyd med design, passform og komfort.
Vi er derfor ganske sikre på at Dovre serien kommer til å bli like godt mottatt som Valle.
Stretch har blitt standard


De siste årene har «stretch» blitt et nøkkelord for sluttbrukere av arbeidstøy. Workwear skal se mer ut som streetwear, samtidig som det skal tåle påkjenningen arbeidsklær utsettes for.
Stretch betyr i korte trekk at klærne er produsert med et elastisk stoff. Mest kjent av disse stoffene er kanskje Spandex, som er en omstokking av ordet «expand». Stretch handler med andre ord om komfort, at klærne utvides når det trengs, men kan ellers sitte tettere på kroppen. De vanligste strechstoffene for workwear er viskose og elastan, og brukes også i alt fra sportsklær til militærbekledning. Stretch-plagg produseres i både 2-veis og 4-veis stretch, helt avhengig av bruksområde. En annen fordel med stretch er at stoffet beholder de gode kvalitetene til stoffene, som kombineres med for eksempel nylon (Cordura) eller bomull. Arbeidsklær kan dermed bli både slitesterke, behagelige og energibesparende på en gang.


SE NYHETEN DOVRE 4-veis STRETCH HER
Synlig på arbeid


Dovre brukes innen bygg-, vei og anlegg, forskjellige typer industriarbeid samt flere transportyrker. Med synlig arbeidstøy er du alltid synlig uansett vinkel, også bakfra når man ikke kan orientere seg.

Synlighet er i dag et viktig kriterie på mange arbeidsplasser. Når arbeidet foregår i høyrisikoområder med mye trafikk, eller på steder med lite lys er det svært viktig å være synlig 24/7.


SE NYHETEN DOVRE 4-veis STRETCH HER

BD 0402

Dovre er produsert i metervare med 4-veis stretch som gir svært høy slitestyrke. I tillegg har plaggene ekstra corduraforsterkninger på utsatte områder.


I serien tilbys bukser både i kl 1 og kl 2, jakker og shorts.SE NYHETEN DOVRE 4-veis STRETCH HER